//
vous lisez...
Lifestyle

5 redenen waarom jouw mama de beste mama ter wereld is

Moederdag

Elke tweede zondag van de maand mei vieren wij Moederdag. Gedurende de hele dag mag, of liever moet, jouw mama in de bloemetjes gezet worden voor haar inzet en liefde voor haar kroost.

Dit jaar valt Moederdag op zondag 10 mei en er zullen ongetwijfeld lezers zijn die nog niet gedacht hebben aan een passend cadeautje. Wij gaan jou daarbij helpen! Hier alvast enkele redenen waarmee je jouw moeder in de watten kan leggen. Heeft ze dat dan niet verdiend?

Jouw mama is eigenlijk een goochelaar

Je staat er misschien niet bij stil maar hoe komt het toch dat al jouw vuile was, bezwete sportkledij, hemden met tomatensausvlekken en alom verspreide kousen telkens opnieuw op magische wijze kraaknet terug in de kast liggen en juist wanneer je ze nodig hebt? Zeer juist, het is magie.

Jouw mama was ooit mentor van alle topchefs

Hoe weinig tijd ze ook heeft, hoe moe ze ook is na een zware werkdag en hoe beperkt haar keuze ook gemaakt wordt door de beschikbare ingrediënten, moeders zijn in staat meesterlijke warme schotels op tafel te toveren in een mum van tijd.

Jouw mama is uitvinder van de krachtigste planningstool ooit

Ze moet haar uitvinding enkel nog willen delen met niet-mama’s want op de een of andere manier slagen enkel moeders er in om zo doeltreffend een wirwar aan taken en deadlines te managen binnen een huishouden. Observatie en bewondering is toegestaan.

Jouw mama bezit telekinetische krachten

Liegen is nooit een goed idee, en tegen je moeder al zeker niet. Hoe ze het juist doen, zal altijd een raadsel blijven, maar moeders weten perfect wanneer je iets verbergt, liegt of iets misdaan hebt. Je bent gewaarschuwd!

Je zal voor altijd het allerbelangrijkste blijven voor jouw moeder

Hoe je het ook draait of keert, de liefde tussen een moeder en haar kind is onvoorwaardelijk. Deze relatie is grenzeloos en een toonbeeld van oprechtheid. Er bestaat niets krachtiger in de wereld en deze kracht kan enkel gecontroleerd worden door moeders. Applausje voor alle moeders!

Publicités

Discussion

Pas encore de commentaire.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Publicités
%d blogueurs aiment cette page :